Om oss

Om oss

Om JBG Egenanställning

Vi är ett egenanställningsbolag inom branschorganisationen. Vi har funnits sedan 2014 och vårat mål är att ge människor som inte kan, vill eller får, en möjlighet att starta och driva sitt egna företag.

Vi anpassar oss efter hur just ditt ”företag” ser ut och hur du kommer jobba så att det blir så likt ett vanligt företag som möjligt. Våra kunder finns över hela Sverige och vi har 2 kontor där man kan komma in säga hej och ta sig en kopp kaffe med ”sin” ekonomi avdelning. 

Vi finns på orterna Gävle och Sollentuna.

Vi som jobbar på JBG Egenanställning

Vi hjälper dig att driva din egenanställning professionellt.
Kom gärna in, säg hej och ta en kaffe med oss!
Tanja Eskilsson
VD & Kontorsansvarig Gävle
tanja@jbgea.se
Tanja är otroligt passionerad i jobbet med egenanställda och har ett driv som lyfter företaget till en ny nivå. Ett av hennes intressen är sina hundar.
Joakim Stiwenius
Medarbetare Sollentuna
joakim@jbggruppen.se
Joakim har ett stort intresse av allt som rör företagande och han älskar att lära sig nya saker som kan hjälpa andra. Han har ett stort intresse för kostymer och slipsar. 
Camilla Jonsson
Medarbetare Gävle
camilla@jbgea.se
Camilla är en mycket trevlig person som hjälper till med allt. Hennes energi är fantastisk att ha omkring sig.

Paulius Kavaliauskas
Medarbetare Gävle
info@jbggruppen.se
Paulius är den nyaste tillägget på vårat kontor. Han pratar engelska och jobbar på sin svenska. Han är under upplärning just nu. Det flesta av våra kunder har fått mejl från honom då han jobbar med våra kundfakturor.
Saki
Huvudkontoret i Gävles Maskot
info@jbgea.se
Saki har förgyllt våra dagar på detta kontor i lite mer än 4 år. Tyvärr så fick han somna in den 26 oktober så han kommer inte längre att välkomna er in när ni tittar förbi. Men ni är fortfarande varmt välkomna förbi.
Sök