Om företaget JBG Egenanställning

Vi är ett egenanställningsbolag inom branschorganisationen.
Vi har funnits sedan 2014 och vårat mål är att ge människor som inte kan, vill eller får, en möjlighet att starta och driva sitt egna företag.
Vi anpassar oss efter hur just ditt ”företag” ser ut och hur du kommer jobba så att det blir så likt ett vanligt företag som möjligt.

Våra kunder finns över hela Sverige och vi har 2 kontor där man kan komma in säga hej och ta sig en kopp kaffe med ”sin” ekonomi avdelning.
Men med planer att expandera inom årets slut.

Om oss som jobbar på JBG Egenanställning

Vi har 1 person som jobbar med Egenanställning i Stockholm. Jobbar med lite kundkontakter och möten med vissa egenanställda. Personen har jobbat sedan företaget öppnade och har väldigt roliga idéer om hur man kan växa som företag.

I Gävle sitter idag Tanja som just nu driver företaget framåt och har hand om företaget på en grundläggande nivå. Tanja har inte jobbat länge i företaget men visat en passion för dem egenanställda och ett driv som lyft företaget till en ny nivå. Till hjälp har hon 2 andra personer som ger olika idéer och lösningar på hur man kan jobba med olika företag. Hur man kan hjälpa dem att komma framåt och hur man kan hjälpa dem att växa.